Lunchmeny - Rosers Salonger

Lunchmeny

Vecka 33

 MÅNDAG

Kallrökt lax på spenatbädd med helförlorat ägg
Pannbiff med brynt lök, rödvinsky samt stekt potatis 

TISDAG

Stekt gösfilé Grenobloise serveras med kokt potatis
Stekt fläsk med löksås samt ångkokt potatis
Kyckling à la Thai med jasminris

ONSDAG

Friterad sejfilé med skarpsås samt kokt potatis
Kalvstek med gräddsås samt kokt potatis och gelé
Pasta Carbonara

TORSDAG

Kokt koljafilé med äggsås och kokt potatis
Köttbullar med gräddsås, samt potatismos och rårörda lingon
Fläsknoisette med portvinsstuvade champinjoner och brynt potatis

FREDAG

Färserad rödtunga serveras med hummersås och pressad potatis
Svensk biffstek med pepparsås samt stekt potatis

VECKANS SPECIAL

Bakad potatis med räkröra


(vi använder oss enbart av svenskt kött)

VARMT VÄLKOMNA!