Lunchmeny

Vecka 8

 MÅNDAG
Pestobakad torskloin serveras med vittvin- och tomatsås samt kokt potatis

Helstekt fläskytterfilé serveras med skogssvampsås och brynt potatis

TISDAG
Ugnsbakad laxfilé på rotfruktsbädd serveras med vittvinsås och kokt potatis

Stekt fläsk serveras med raggmunk och rårörda lingon

Köttbullar serveras med gräddsås och potatismos

ONSDAG
Stekt strömmingflundra serveras med skirat smör och potatismos

Herrgårdsstek serveras med gräddsås, pressgurka och kokt potatis

Biff á la Lindström serveras med rödvinsky och stekt potatis

TORSDAG
Stekt torskfilé MDV serveras med rödvinsås, rökt sidfläsk och kokt potatis

Wallenbergare serveras med gräddsås, ärtor, rårörda lingon och potatismos

Ärtsoppa med fläsk serveras med pannkakor, sylt och grädde

FREDAG

Fiskgryta Natuan i risrand

Svensk biffstek serveras med lök och brynt potatis

Blomkålssoppa serveras med vitlöksbröd



(vi använder oss enbart av svenskt kött)

VARMT VÄLKOMNA!