Lunchmeny

VECKA 21

MÅNDAG
Grillat räkspett på bädd av grönsaksris serveras med sweetchilisås
Grillad kycklingfilé med senap- och dragonsås samt stekt potatis 

TISDAG
Varmrökt lax med förlorat ägg, kokt färskpotatis och pepparrotscrème
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Hackad jägarbiff med örtsås och råstekt potatis 

ONSDAG
Friterad torskfilé med remouladsås och kokt färskpotatis
Fläskschnitzel Holstein med rödvinssky och brynt potatis
Lasagne al forno med Parmesan

TORSDAG
STÄNGT 

FREDAG
Pocherad rödtunga Napolitana med duchessepotatis
Skomakarlåda 

VECKANS SPECIAL
Sallad Saison
(melon, ost, tomat, räkor, gräslök, ägg och vinägrett)

(vi använder oss enbart av svenskt kött)

VARMT VÄLKOMNA!