Lunchmeny

Vecka 3

MÅNDAG
Fiskfilé à la Humboldt
Oxrulader med potatismos, gräddsås och pressgurka 

TISDAG
Pocherad lax med hollandaisesås och kokt potatis
Ҫevapçiçi på risbädd serveras med örtyoghurt
Stekt fläsk med löksås och rårörda lingon 

ONSDAG
Friterad torskfilé med ravigottsås och kokt potatis
Jägarschnitzel med skogssvampsås och råstekt potatis
Kycklingpasta à la King

TORSDAG
Gratinerad spättafilé med pressad potatis
Kokt kalv i dillsås gjort på kalvkött från Smakfullt/Familjen Catoni
Ärtsoppa med fläsk serveras med pannkakor, sylt och grädde 

FREDAG
Pocherad sejfilé på grönsaksbädd serveras med vitvinssås
Bondomelett med tomat- och fetaostsallad
Wallenbergare med gräddsås, ärtor, potatismos och rårörda lingon 

VECKANS VEGETARISKA
Grön ärtsoppa med quinoalinser och örtgrillat surdegsbröd 

(vi använder oss av svenskt kött) 

SMAKLIG MÅLTID!