Lunchmeny

Vecka 39 

MÅNDAG

Ägg- och persiljepanerad spättafilé med skarpsås

Helstekt kotlett med portvinsstuvade champinjoner och brynt potatis

 TISDAG

Ugnsbakad torskfilé med legymer och pressad potatis

Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon

Pannbiff med rödvinssky, stekt ägg och brynt potatis

 ONSDAG

Operaströmming med skirat smör och potatismos

Köttfärslimpa med gräddsås, gelé och kokt potatis

Fläskschnitzel saltimbocca med råstekt potatis

TORSDAG

Friterad sejfilé med sauce verte och kokt potatis

Biff à la Rydberg med rå äggula och senapscrème

Ärtsoppa med fläsk serveras med pannkakor, sylt och grädde

FREDAG

Laxburgare med chilisalsa och pommes frites

Fläskfilé med bearnaisesås och chateaupotatis

VECKANS SPECIAL

Soppa på gröna ärtor serveras med helförlorat ägg och vitlöksbröd

(vi använder oss enbart av svenskt kött)

VARMT VÄLKOMNA!