Lunchmeny

Vecka 21 

MÅNDAG
Pulled salmon i briochebröd med rosépepparrostad chateaupotatis
Persiljejärpar med gräddsås och pressad potatis

 TISDAG
Stekt makrill i dillsky serveras med smörslungad potatis
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon 

ONSDAG
Pocherad vitlingfilé på bädd av rotfruktsratatouille, citruscréme fraiche och kokt färskpotatis
Fläskschnitzel au four

TORSDAG
Friterad torskfilé med dansk remouladsås och allumettepotatis
Ugnsbakad falukorv med potatismos 

FREDAG
Fisk- och skaldjurspasta med vitlöksbröd
Biff á la Rydberg med rå äggula och senapscrème 

VECKANS SPECIAL
Kallrökt lax med halvpocherat ägg samt ljummen mandelpotatis
med skånsk senap- och schalottenlök

LÖRDAG 28 MAJ (obs! 100,- i dag)
Friterad torskfilé med remouladsås och dillkokt färskpotatis
Pannbiff med portvinsstuvade champinjoner och brynt potatis
Caesarsallad

SMAKLIG MÅLTID!

Dagens lunch serveras mån-fre kl. 11.00 - 14.00