Lunchmeny

Vecka 39

MÅNDAG

Gratinerad fiskfilé à la Humbult serveras med kokt potatis

Ingefärsbrässerad fläskkarré med gräddsås, äppelchutney samt kokt potatis 

TISDAG

Stekt makrill med purjolökscrème samt dillkokt potatis

Stekt fläsk med löksås serveras med kokt potatis

Kalvfärsbiff med gräddsås, brynt potatis samt pressgurka 

ONSDAG

Ägg- och persiljestekt rödtungafilé med vitvinsås serveras med potatismos

Wokad kycklingfilé serveras med nudlar och sötsursås

TORSDAG

Pulled salmon med pommes frites

Hackad jägarbiff med kantarellsås serveras med Lyonnaisepotatis

Ärtsoppa med fläsk serveras med pannkakor, sylt och grädde 

FREDAG

Grillad torskrygg på rotfruktsbädd serveras med kräftsås och dûchessepotatis

Flankstek med sås arrabiata serveras med ugnsbakad chateaupotatis 

VECKANS SPECIAL

Broccolicrèmesoppa med örtcrème fraiche serveras med vitlöksbröd

 

(vi använder oss av svenskt kött)


SMAKLIG MÅLTID!