Lunchmeny

VECKA 8

MÅNDAG
Marinerad sashimilax med dillstuvad potatis
Herrgårdsstek med gräddsås, vichymorötter, pressgurka och kokt potatis

TISDAG
Grillad gösfilé Doria med smördunstad gurka och pressad potatis
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
Kåldolmar med gräddsås och kokt potatis

ONSDAG
Friterad torksfilé med skarpsås och kokt potatis
Köttfärslimpa med gräddsås och gelé
Ungersk gulasch med crème fraiche och ris

TORSDAG
Broccolifärserad koljafilé med räksås och pressad potatis
Fläskwienerschnitzel med rödvinssås, ärtor och brynt potatis
Ärtsoppa med fläsk serveras med pannkakor, sylt och grädde

FREDAG
Fiskrätt
Hängmörad entrecôte med pepparsås och Västerbottenoststompad potatis 

VECKANS SPECIAL
Bakad potatis med grönsaksratatouille alternativt räkröra

(vi använder oss enbart av svenskt kött)

SMAKLIG MÅLTID!