Lunchmeny

Vecka 49

MÅNDAG

Grillad marulk på grönsaksbädd serveras med vitvinssås och kokt potatis

Kycklinggryta med lime och kokosgrädde serveras med jasminris

TISDAG

Kokt torskfilé med skirat smör, raspad pepparrot och kokt potatis

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Hackad jägarbiff med skogssvampsås och brynt potatis

ONSDAG

Stekt strömmingsflundra med skirat smör och potatismos

Porterstek med gräddsås, pressgurka och kokt potatis

Köttfärslimpa med gräddsås, gelé och kokt potatis

TORSDAG

Ägg- och persiljepanerad rödspättafilé med remouladsås och kokt potatis

Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor, sylt och grädde

Fläskschnitzel Holstein med rödvinssås och stekt potatis

FREDAG

Pocherad koljafilé med räksås och potatismos

Entrecôte med choronsås och pommes frites

VECKANS SPECIAL

Bakad potatis med räksallad alternativt baconcrème

(vi använder oss av svenskt kött)

SMAKLIG MÅLTID!