Lunchmeny

VECKA 13 

MÅNDAG 
Stekt koljarygg med primörer, skagenröra och kokt potatis
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis  

TISDAG
Stekt makrill med gräddstuvad spenat och kokt potatis

Stekt fläsk med löksås, rårörda lingon och kokt potatis
Jägarbiff med skogssvampssås och brynt potatis  

ONSDAG
Friterad torskfilé med remouladsås och kokt potatis

Viltskav med rårörda lingon och potatismos
Fläskschnitzel med paprikasås och ris

TORSDAG
Färserad rödtungafilé med vitvinssås och pressad potatis

Kålpudding med gräddsås, rårörda lingon och kokt potatis
Ärtsoppa med fläsk serveras med pannkakor, sylt och grädde  

FREDAG
Varmrökt lax med wasabicréme fraiche och kokt potatis

Svensk biffstek med lök, rödvinssky och brynt potatis  

VECKANS VEGETARISKA
Bakad potatis med grönsaksratatouille alt. skagenröra  

(vi använder oss av svenskt kött)

SMAKLIG MÅLTID!