BRÖLLOPSMENYER

MENY 1
Löjrom från Spiken med bakad blomkålscrème, syrad rödlök och Västerbottenbrylé
Ballotine på gårdskyckling fylld med murklor serveras med Calvadossky, glaserat äpple och pommes fondant
Vaniljbavaroise rullad i pistagekross med geléad och vaniljpocherad rabarber

*

MENY 2
Lättrökt och långsamt bakad kalvrygg med picklad svamp, krämig och friterad jordärtskocka samt rostad rapsolja

Helgrillad marulk marinerad med salvia och färsk vitlök, ljummen sallad på hummer, kräfta och apelsin samt en smörad skaldjurssky
Bakad chokladcrème med lagrad rom, ”honey crunch”, mjölkkola och färska hallon

*

MENY 3
Sotad pilgrimsmussla med chili och citrus, granatäppeldressing, sötpotatiscrème och plockade örtskott
Lammytterfilé med örtfylld rulle på bringan, puylinser, tryffelsky och en potatiskaka smaksatt med getost
Smultronmousse med mariekexmaräng, jordgubbar och smultrongelé

För mer information och bokning Tel: +46 (0)511-240 50 Mail: info@rosers.se