Rosers Event & Catering

Vi ser allt som handlar om mat och evenemang som spännande utmaningar. Vår specialitet, som kanske utmärker oss från våra kollegor, är att vi har mångårig vana att hantera riktigt stora middagar, med prioritet på att bibehålla högsta krav på service, nationellt och internationellt. Gäster på flera tusen personer, vid ett och samma tillfälle, är ingen ovanlighet.

På svenska paviljongen i Shanghai, vid Expo 2010, serverade vi 29.500 gäster innan utställningen var slut. Vid LKAB:s stora personalfest i Kiruna lagade vi mat och serverade vi 6.000 gäster. Vi fick ansvaret att sköta regeringens middag för Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel, svenska kungahuset samt många av de europeiska kungahusen och övriga internationella gäster, inför det stora bröllopet i Stockholm.

Genom åren har vi haft nöjet att få stora uppdrag av försvarsindustrin, främst av Saab AB, Gripen och Volvo Aero. Vi tackar för det hedersamma uppdraget att i två säsonger stå för all servering under Volvo Ocean Race i samtliga världsdelar där de ankrade.

Yrkeskunnig personal, god organisation och väl inarbetad logistik är avgörande för att kunna lyckas med större event både i Sverige och utrikes. Vi tycker att det är trevligt att puffa för genuint svenska matvaror, som löjrom, Västerbotten-ost och hjortron men ser också fördelar i att knyta goda kontakter med lokala leverantörer med kvalitetskrav.

Vid utrikes uppdrag gör vi alltid ett platsbesök i förväg för att undersöka vilka förutsättningar och behov som finns. Lång erfarenhet har gjort oss till en dynamisk organisation

Bästa hälsningar

Bengt Roser
Rosers Event & Catering

För mer information och bokning Tel: +46 (0)705-203 573 Mail: info@rosers.se