Lunchmeny

VECKA 21

 

MÅNDAG

Varmrökt lax med ljummen färskpotatissallad, örtcrème fraîche

Kalvfrikassé serveras med kokt potatis

 

TISDAG

Pocherad kummelfilé, vitvinssås, smörslungande sockerärtor och kokt potatis

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Pytt i panna serveras med ägg och rödbetor

 

ONSDAG

Broccolifärserad rödtunga med hummersås och kokt färskpotatis

Chili con carne

Fläskschnitzel Holstein tillsammans med rödvinssky med brynt potatis

 

TORSDAG

Gratinerad torskfilé, champinjonsås toppat med duchesspotatis

Fläskfilépasta

Hackad jägarbiff serveras med skogssvampssås och stekt potatis  

 

FREDAG

Fiskgryta Natuan

Helstekt ryggbiff med bearnaisesås och råstekt potatis

Sallad Aniara

 

(vi använder oss enbart av svenskt kött)

 

 

VARMT VÄLKOMNA!

 

Dagens lunch serveras mån-fre kl. 11.00 - 14.00