Lunchmeny

Vecka 20

 

 

 

MÅNDAG

 

Smördegsinbakad lax med ramslökscremé

 

Fläskschnitzel picata

 

TISDAG

 

Operaströmming med skirat smör och potatismos

 

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis  

 

 

 

  ONSDAG

 

Ägg och persiljepanerad spättafilé på bädd av morotspuré serveras med gräslökssås och kokt potatis

 

Grynkorv serveras med potatismos och senapssås

 

 

 

TORSDAG
   Pocherad koljafilé med bacon och lökfräst broccoli serveras med kokt potatis och smetana smaksatt med ansjovis

 

Pannbif med stekt potatis

 

 

 

 

 

FREDAG
Skaldjur och grönsaksomelett med kuvertbröd

 

Helstekt ryggbiff med pepparsås och fransk potatissallad

 

 

 

 

 

 

 

*VECKANS SPECIAL*


  Grekisk sallad med fetaost, oliver, rödlök, tomater serveras med basilikadressing och grekiskt lantbröd


 

 

 

 

 

 

 (vi använder oss enbart av svenskt kött) 

VARMT VÄLKOMNA!

Dagens lunch serveras mån-fre kl. 11.30 - 14.00