Lunchmeny

VECKANS LUNCH

Vecka 46


 

MÅNDAG

Pocherad koljafilé på ratatouillebädd med hummersås och kokt potatis

Fläsknoisette med potatis gratäng och sparris, bearnaisesås

 

TISDAG

Bräckt laxfjäril med rostade legymer, vittvinssås och kokt potatis

 Rimmad oxbringa med pepparrotssås och rotmos

Stekt fläsk med löksås alt. bruna bönor och kokt potatis

 

ONSDAG

Friterad torskfilé med remouladsås och kokt potatis

Ungers gulasch med ris

Bräckt falukorv med skånsk potatis

 

TORSDAG

Stekt rödtungfilé med skagenröra och kokt potatis

Ärtsoppa med fläsk. Pannkakor med sylt och grädde

Kalvstek med gräddsås, potatismos och pressgurka

 

FREDAG

Fisksoppa i hummerfond och saffran

Grillad entrecoté med klyftpotatis och BBQ-sås


 

 

Vid allergi kontakta personal

 (vi använder oss enbart av svenskt kött)

 

VARMT VÄLKOMNA!

 

Dagens lunch serveras mån-fre kl. 11.30 - 14.00